Clubs

Clubtrainingen:

De afgelopen jaren hebben wij voor clubs als de Noordbikers en MTB-Spaarnwoude de zomer trainingen verzorgt.
Dat kan op twee manieren; voor de periode van de zomermaanden geven wij wekelijks de thema’s, oefenvormen en technieken met aandachtspunten op papier. Dit doen we aan de hand van een plan – de thema’s zoals remmen, schakelen, klimmen & dalen maar ook intervallen en hiit training worden vooraf per maand ingedeeld.

Als je de winter uit komt is techniek en coördinatie belangrijk, uiteraard ook de MTB specifieke conditie. En bovenal het plezier in het trainen met de club.

Bij veel clubs wordt door enthousiaste vrijwilligers training en les gegeven. Het komt ook voor dat deze bikers uitvallen; door onverwachte omstandigheden, of ziekte en dan? Misschien is er bij de club wel veel ervaring en is deze niet omgezet in een trainers diploma, of wordt alle kennis wat willekeurig ingezet?

MTBTraining kan een deel van bovenstaande situaties invullen:

Zo kunnen wij de trainingen wekelijks, of 1x per maand een training geven. We kunnen de trainingen uitschrijven per training, of een outline voor het seizoen maken. De club kan op die manier gebruik maken van een gediplomeerd trainer. Goede afspraken zijn hierbij vanzelfsprekend voor beide partijen.

dscf1399