Menu

Homepage

MTB -TRAINING

Voor alle informatie over training, techniek-weken, coaching en begeleiding kun je hier doorklikken naar: www.mtbtraining.org

De kern activiteit is het trainen van mountainbikers, zowel jong als oud. Elke droom kan met goeie training vorm krijgen.

MTBTRAINING werkt met bikers uit diverse disciplines, zoals XCO, marathon en Enduro en zowel dames als heren zijn welkom. Voor de wintercompetitie en de strandraces, kun je ook bij ons terecht.

We staan altijd in nauw contact om jouw training perfect te laten aansluiten bij jouw leven.

Full-time coach, met een Mountainbike achtergrond, opgeleid via de ALO in Amsterdam, de Franse en Nederlandse bond en de verplichte TrainingPeaks coach modules zijn wij volledig gericht op training en coaching van (top) sporters.

Via TrainingPeaks staan wij dagelijks in contact met onze renners en begeleiden we riders in Namibiƫ, Canada, Nederland, Belgie en Frankrijk. Tegelijk gebruiken we naast persoonlijk contact ook software om wattages, vermoeidheid en progressie goed te blijven volgen en direct in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden.

Met MTBcycology.nl brengen wij je naar de plaats waar mountainbiking een way of life kan worden. We hebben veel ervaring met trainingen aan de De Cote d’Azur, in het Esterel gebied en Les Maures.

Ons favoriete gebied is Le Gard, vanwege de ongerepte natuur (natura 2000)
Met Franse en Nederlandse begeleiders die gediplomeerd zijn, veel kennis hebben en de trails ter plekke kennen kunnen we dankzij een groot netwerk een zeer gepersonaliseerde trainingsweek organiseren.

Plezier is het sleutelwoord!!

Plezier in fietsen, trainen en sterker worden. Dat is essentieel! Dit kan door altijd te varieren in trainingen. In de winter verzorgen we fitness voor fietsers – een programma dat is gericht op jouw sport! Zonder kracht apparatuur zul je merken dat je beter gaat bewegen op en met de fiets. En we doen het in groepsverband. Het is nog lachen ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *