Jeugd training

Jeugd:

MTB Training voor jeugd

Wekelijks geven we ook jeugdtrainingen. Met jeugd wordt bedoeld dat kinderen vanaf 11 jaar mee kunnen doen. De basis is IJburg, in Amsterdam.

In een kleine groep op een professionele en veilige manier werken aan je mountainbike techniek en conditie. Plezier speelt natuurlijk een zeer grote rol!

Trainingen zijn in en om IJburg, maar ook op verschillende mountainbike tracks in de buurt van Amsterdam, zoals Het Twiske, Lage Vuursche en Spaarnwoude.
Kijk voor meer informatie ook eens op www.allmtb.nl

Jeugd groep BSO
Geconcentreerd luisteren en perfect uitvoeren. BSO groep

MTB for all – Klein en groot:

Omdat onze jeugd niet voor 1 maat te vangen is
Fietsen met verschillende wielmaten, zodat iedereen GOED fietst

Naast de trainingen organiseren we ook activiteiten voor de BSO’s, clinics, tochten en mountainbike verjaardagsfeestjes.

All trainingen worden uitgevoerd door gediplomeerde instructeurs en trainers!

Barbara en Arjan zijn WT3 en WT2 opgeleid en vormen een goed team voor de jeugd.
Gediplomeerd Team en full-professionals WT2 & WT3

Jeugd wedstrijd training

Als je wedstrijden wilt rijden, dan kun je daar op verschillende manieren voor trainen. Omdat jeugd tot 18 jaar fysiek nog volop in beweging is en energie systemen en spier- en bot stelsel door training veranderen, is een juiste begeleiding essentieel. Voor elke leeftijdsgroep zijn er voorwaarden en wij hanteren het LTAD model.

Jeugd training voor wedstrijd gerichte jongens en meisjes is daarom afwisselend; gericht op zowel wedstrijd conditie als motoriek en co√∂rdinatie, maar ook op de mentale aspecten…. Dit kan door spel gericht duo taken uit te voeren…

motoriek en coordinatie onder alle omstandigheden voor jeugd
duo taken en concentratie onder hoge belasting