Pakket & Prijs

Begeleiding en training op maat

Dat houdt in dat elke renner elke week, of elke maand zijn eigen schema krijgt, dat is afgestemd op de eigen situatie van werk, gezin en aangegeven tijdsinvestering. Zonder gebruik te maken van vaststaande schema’s kijken we naar de belasting en belastbaarheid. aan de hand van trainingsdata en de feedback van de renner zelf. Als je wilt winnen, train je met MTBtraining!

Wij werken met de software van Trainingpeaks, waarin we de trainingen noteren en dankzij de feedback van de renner en zijn of haar informatie (Garmin, Polar, Suunto, Etc) kunnen we per maand nauwkeurige aanpassingen en nieuwe schema’s maken.

Zowel de (semi)-prof die 20 to 30 uur kan investeren per week, als de leraar, zzp’er of manager die tussen de 4 en 10 uur kan sporten, wordt door ons persoonlijk begeleidt.

We bieden de volgende pakketten:

Going for Gold:

Elite pakket

Het meest uitgebreide pakket – waarbij de doelen ambitieus zijn en een meerjarenplan op zijn plaats. De  groei zal duidelijk te zien en een ontwikkeling dat uit mondt in een deelname aan een Europees – of Wereldkampioenschap. Jonge renners die weer een stap, of nog een stap willen maken en ervaren MTB’ers die een doel voor ogen staat (Meerdaagse; strandseizoen; Marathoncup, TransAlp). Inbegrepen:

Premium account TrainingPeaks
Dagelijkse terugkoppeling n.a.v. trainingen
Meerjarenplan
1 Inspanningstest bij Contest in Amsterdam
Wedstrijdtrainingen (gezamenlijk)
Voorbereiden & Coaching bij wedstrijden
Dagelijks contact
Prijs: € 209,- p.m.*

 

Silver Star

zilver

In het zilveren programma wordt je ook optimaal begeleidt en de trainingen worden in Trainingpeaks gezet. Je trainingsdata wordt persoonlijk geanalyseerd – Geen database, maar op basis van een jaarplanning en de terugkoppeling die 1 x per week plaats vindt, worden je schema’s geschreven. Het zilveren programma is bedoeld voor mountainbikers met een sterke drive en competitieve doelstelling die één of twee pieken wil hebben in het jaar. Dit kan een kampioenschap zijn, een meerdaagse of een competitie. Inbegrepen:

Premium account Trainingpeaks
Wekelijkse terugkoppeling n.a.v. trainingen
Korting bij wintertraining en groepstraining
Voorbereiding & Coaching bij wedstrijden
Jaarplan en jaarplanning
Gezamenlijke evaluatie om de 2 a 3 maanden
Prijs: €134,- p.m.*

brons
Bronze basics

Bij ons bronzen programma is de inspanning om jouw doel werkelijkheid te maken niet anders als bij de gouden variant. Ook nu gebruiken we Trainingpeaks, om jouw trainingen te analyseren en om zo de belasting en belastbaarheid steeds weer op elkaar af te stemmen. De begeleiding is minder. Zo krijg je een basis account en is de terugkoppeling beperkt tot 1x in de 3 weken. We becommentariëren de trainingen schriftelijk. Wel kort en bondig zodat je door kunt. Bij dit programma heb je waarschijnlijk wat minder tijd om op de fiets te zitten, maar is de ambitie om te presteren wel aanwezig. Inbegrepen:

Basis Trainingpeaks account
Wekelijks aanpassing;
Terugkoppeling en contact 1x per 3 wkn
Korting bij wintertraining
Voorbereiding op evenement
Evaluatie één keer in de 3 maanden
Als eerste op de hoogte van groepstrainingen
Prijs: €99,- p.m.*

 

  • *prijzen zijn onder voorbehoud