Over ons

Wat, Wie & Hoe

Het begon met een fietsreis van Amsterdam naar Zuid-Frankrijk. Daar zei iemand dat er een mooie wedstrijd werd gehouden en misschien was het wel leuk om mee te doen. Voor de lol.

Die wedstrijd, de Roc d’Azur was tegelijk een groot succes en een beproeving en was het begin om te gaan trainen met schema’s; een goeie MTB te kopen en in Frankrijk te blijven om wedstrijden te rijden.
Hobby werd passie, trainen werd spelen, nieuwsgierigheid werd kennis en kennis werd diploma.
De basis is de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Daarna kwam de opleiding in Frankrijk voor Brevet d’Etat de Cyclisme. Met die kennis op zak en onze eigen wedstrijd ervaring, zijn we begonnen met het begeleiden van mountainbikers.

Via de KNWU is het diploma van wielertrainer 3 behaald.
Met het diploma Certified Personal Trainer van de NSCA , onder auspicien van de Hogeschool van Amsterdam, zijn ook de krachttrainingen en winter voorbereiding in deskundige handen. Krachttraining wordt een steeds belangrijker onderdeel van de sport en het is een specialisme is om dit technisch goed uit te voeren en uit te leggen.

Result starts here

Met het diploma van Trainingpeaks is kwaliteit gegarandeerd. Data wordt geanalyseerd en we zijn verplicht om jaarlijks bij te scholen. Elk jaar leren we bij over trainingsleer, hoe te trainen op power, waar moet je op letten om de atleet gezonds te houden, etc.
https://www.trainingpeaks.com/coach/mtbtraining

 

Training & Coaching is de specialisatie geworden van MTBtraining.nl

Jonge MTB’ers die door willen groeien nodig ik uit om te komen trainen.
En of jouw doel nou groot is of klein, of het over 3 maanden is of over 3 jaar – doelen bereiken is het uitgangspunt.

 

knwu-logohva-logotrainingpeaks-300x45