Winter

Ineens was het winter

Na een zeer succesvolle Trainingpeaks University cursus in Schotland half november, werd het de week er op ineens koud. Nu zaten we 3 dagen binnen, maar op die laatste (vrije) dag was het fantastisch weer en was een goeie wandeling naar Stirling Castle een mooie afsluiting van een fantastische cursus.

certified_coach_badge_2_positive_small

 

Met de winterperiode is het voor een MTB coach even tijd voor iets anders. In de weekenden zijn er minder wedstrijden en kun je zelf een toertocht rijden of er is ruimte voor het geven van clinics. En zo kwam ik op een prachtige zonnige en koude zaterdag bij het bollen bedrijf van Jeroen van de Vossen in De Zilk.

2016-11-26-15-41-18

Met klanten van het bedrijf, die ook allemaal (weg) fietsers waren, hebben we op het parcours van Noordwijk oefenvormen gedaan en natuurlijk ook genoten van de zon, de omgeving en hoe leuk het is om in Nederland te rijden op de MTB.

De jeugdgroepen op IJburg gaan door tot het gaatje. Met Allmtb kunnen we alles aan. Regen, modder, kou en schemer; deze kinderen vinden alles mooi. Als er dan ook nog voor een mooie front-light wordt gezorgd, zodat er echt sprake is van een “nightbike”, dan is de ervaring compleet. Want om 17 uur is het nu wel donker terwijl de training tot 17.30 door gaat.
En oh oh; die jongens gaan rap vooruit onder de leiding van Arjan Maks en Barbara Kreijtz. Het zijn top trainingen.

Na de grauwe en grijze tochten werden we afgelopen week ineens getrakteerd op heldere dagen en adembenemende kleuren. Alsof we midden in een filter zaten, zo surrealistisch was het licht. FantastischAllmtb nov16