MTB week 40+ in Frankrijk oktober 2018

MTB week aan de Cote d’Azursportograf-88452536

Tussen Cannes en St Tropez ligt een lage bergrug waar je volop kunt mountainbiken. Het l’Esterel gebergte dat grenst aan Saint Raphael is een favoriet gebied voor MTB’ers om te overwinteren en veel ploegen houden hier hun winter trainingskampen.

Iets ten westen hiervan ligt het gebied Les Maures, waar de Roc d’Azur wordt gereden en waar mooie lange beklimmingen worden afgewisseld met scherpe singletracks. In beide gebieden is het een genot om een week lang rond te fietsen.

Van 1 T/M 7 oktober organiseren we een MTB week voor 40+ mountainbikers.

Deze week staat in het teken van het goede Franse leven aan de Cote d’Azur. Overdag rijden we op de trails in het Esterel gebergte en Les Maures en ’s avonds zorgen we voor een maaltijd aan huis en een goede fles wijn of pastis.
Een transfer van en naar Nice-airport zit in het pakket, net als een luxe villa en zowel Franse als Nederlandse MTB begeleiding.

Op basis van half-pension zorgen wij voor het ontbijt en een degelijke, sportieve lunch en 3 avond maaltijden. De andere dagen ben je vrij om ’s avonds Saint Raphael in te gaan, of in de villa zelf voor een maaltijd te zorgen.

Meer informatie volgt spoedig.